HP printer kopen

HP printer kopen? Wij helpen je bij het maken van een keuze. Met onze tips, informatie & keuzehulp ontdek je snel en eenvoudig welke printers voldoen aan jouw eisen. Zo weet je zeker dat je de HP printer koopt die het beste bij je past!

Informatie over de beste HP printers

hp

Ben je op zoek naar een nieuwe printer? Wellicht is een HP printer een goede keuze voor jou. HP biedt een ruim assortiment aan kwalitatief goede printers. HP heeft printers in allerlei soorten en maten, zowel voor thuisgebruik als zakelijke doeleinden. Ongeacht het model dat je koopt, wanneer je kiest voor HP weet je zeker dat je een goede printer in huis haalt. Vind je het lastig om te bepalen welk model printer goed past bij jouw voorkeuren? Om je te helpen hebben we een handige keuzehulp ontwikkeld waarmee je snel en eenvoudig inzicht krijgt in de HP printers die bij jou passen.

Welke HP printer je het beste kunt kiezen is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Het is onder andere van belang om te weten voor welk doel en hoe intensief je de printer gaat gebruiken. Daarnaast zijn er nog een aantal vragen die je dient te beantwoorden. Wil je de printer ook gebruiken om te scannen en kopiëren of is alleen printen voldoende? Zoek je een kleurenprinter of ga je alleen in zwart-wit printen? Alle verschillende opties maken het kiezen behoorlijk lastig. Om het wat eenvoudiger te maken hebben we alle informatie over HP printers voor je verzameld!

De beste HP printer

Er is een ruime keuze aan HP printers, maar wat is nu eigenlijk de beste HP printer? Dit hebben wij voor je onderzocht. We hebben gekeken welke HP printers beschikken over de belangrijkste functionaliteiten, de beste printresultaten leveren én een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Op basis hiervan hebben we de top 4 HP printers samengesteld.

1

HP ENVY 4526 All-in-One
Met de HP ENVY 4526 print je draadloos via Wi-Fi, Apple AirPrint en e-mail. De all in one inkjetprinter is uitgerust met touchscreen en beschikt over een speciale stille modus.

2

HP ENVY Photo 6234
Met de HP ENVY Photo 6234 print je via Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud, bluetooth en e-mail. De inkjet printer beschikt over touchscreen en een aparte lade voor fotopapier.

3

HP LaserJet Pro M477fdw
De HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw is een all in one laserprinter (kleur) waarmee je draadloos print via Wi-Fi, Apple AirPrint, NFC, Google Cloud en e-mail.

4

HP LaserJet Pro M281fdw
De HP LaserJet Pro Color MFP M281fdw is een all in one laser kleurenprinter met touchscreen. Je print draadloos via Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud en e-mail.

HP printer keuzehulp

Ben je benieuwd welke printer het beste past bij jouw persoonlijke voorkeuren? Je ontdekt het eenvoudig en snel met onze keuzehulp. Aan de hand van een aantal vragen kunnen we direct inzicht geven in de printers die voldoen aan jouw wensen en behoeften. Ook wanneer je op zoek bent naar een printer voor op kantoor kun je gebruikmaken van de keuzehulp.

Ons assortiment HP printers