Samsung printer kopen

Samsung printer kopen? Wij helpen je bij het maken van een keuze. Met onze tips, informatie & keuzehulp ontdek je snel en eenvoudig welke printers voldoen aan jouw eisen. Zo weet je zeker dat je de Samsung printer koopt die het beste bij je past!

Informatie over de beste Samsung printers

Samsung-min

Er zijn veel verschillende merken printers waar je uit kunt kiezen. Overweeg je om een Samsung printer aan te schaffen? Dat is zonder twijfel een goede keuze! Samsung levert een breed assortiment aan printers met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Welk model Samsung printer je het beste kunt kopen, dat is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Naar wat voor een soort printer ben je op zoek en over welke functionaliteiten dient de printer te beschikken? Weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent, gebruik dan onze handige keuzehulp!

Gaat je voorkeur uit naar een laserprinter? Dan zit je bij Samsung goed! Het assortiment bestaat uit kleine laserprinters voor thuisgebruik en grotere printers voor bedrijven. Er zijn modellen waar je alleen mee kunt printen en all in one modellen waar ook je mee kunt kopiëren en scannen. Je kunt kiezen voor een zwart-wit printer of een printer die ook in kleur print. Met de meeste Samsung printers kun je draadloos printen, maar er zit nog wel een verschil in de technieken die worden ondersteund door de printer. Als je weet naar welke functionaliteiten je op zoek bent, dan is de keuze zo gemaakt!

De beste Samsung printer

Je hebt de keuze uit verschillende modellen Samsung printers, maar wat is de beste die je kunt kiezen? Daar hebben we een antwoord op! Wij hebben onderzocht welke Samsung printers beschikken over de belangrijkste functionaliteiten, de beste printresultaten leveren én een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Op basis hiervan hebben we de top 4 Samsung printers voor je samengesteld.

1

Samsung Xpress SL-M2026W
De Samsung Xpress SL-M2026W is een snelle zwart-wit laserprinter, geschikt voor thuisgebruik of op een (klein) kantoor. Je kunt draadloos printen via Wi-Fi of Apple AirPrint.

2

Samsung Xpress SL-C480W
De Samsung Xpress SL-C480W is een all in one laser kleurenprinter met netwerkaansluiting. Je print draadloos via Wi-Fi, Apple AirPrint, e-mail en Google Cloud.

3

Samsung Xpress SL-C430W
De Samsung Xpress SL-C430W is een laserprinter met netwerkaansluiting waarmee je ook in kleur kunt printen. Je kunt draadloos printen via Wi-Fi, Apple AirPrint, en Google Cloud.

4

Samsung Xpress M2070FW
De Samsung Xpress M2070FW is een all in one zwart-wit laserprinter met een netwerkaansluiting. Je kunt draadloos printen via Wi-Fi, Apple AirPrint, en Google Cloud.

Samsung printer keuzehulp

Weet je nog niet welke printer je het beste kunt kopen? Met onze keuzehulp kom je er snel en eenvoudig achter! Beantwoord de vragen en zie direct een overzicht van de printers die het beste passen bij jouw persoonlijke voorkeur. Ben je op zoek naar een printer voor zakelijke doeleinden? Ook dan kun je gebruikmaken van de handige keuzehulp!

Ons assortiment Samsung printers