Brother printer kopen

Brother printer kopen? Wij helpen je bij het maken van een keuze. Met onze tips, informatie & keuzehulp ontdek je snel en eenvoudig welke printers voldoen aan jouw eisen. Zo weet je zeker dat je de Brother printer koopt die het beste bij je past!

Informatie over de beste Brother printers

Brother-min

Wanneer je een nieuwe printer gaat kopen heb je de keuze uit veel verschillende merken en soorten. Dit maakt het kiezen absoluut niet eenvoudig! Hoe weet je nu welke printer je het beste kunt kopen? Ongeacht het soort printer waar je naar op zoek bent, wil je natuurlijk altijd een exemplaar met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer je besluit om een Brother printer te kopen dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Haal je een Brother printer in huis, dan kun je rekenen op goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. En met het ruime assortiment aan printers heeft Brother altijd een exemplaar dat past bij jouw wensen.

Voordat je kunt bepalen welke printer je het beste kunt kiezen, moet je een aantal dingen voor jezelf op een rijtje zetten. Waar ga je de printer gebruiken, thuis of op kantoor? In het eerste geval kun je het beste een inkjet printer of kleine laserprinter kiezen. Voor op kantoor, waar je meer print, is een (grote) laserprinter of LED-printer de beste keuze. Wil je een printer waar je ook mee kunt scannen en kopiëren, kies dan voor een all in one model. Verder wordt er nog onderscheid gemaakt tussen zwart-wit en kleurenprinters en kun je kiezen voor een draadloze printer die afdrukken ontvangt via Wi-Fi, e-mail, Apple AirPrint of Google Cloud.

De beste Brother printer

Er zijn behoorlijk wat Brother printers waar je uit kunt kiezen… Maar wat is nu eigenlijk de beste keuze? Dat vertellen we je graag! We hebben onderzocht welke Brother printers beschikken over de belangrijkste functionaliteiten, de mooiste resultaten leveren én de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. Op basis van de uitkomsten hebben we de top 4 Brother printers samengesteld.

1

Brother DCP-J4120DW

Brother DCP-J4120DW
De Brother DCP-J4120DW is een all in one inkjet kleurenprinter waarmee je op A4 én A3 papier kunt afdrukken. Je print draadloos via Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud, e-mail.

2

Brother HL-L2350DW

Brother HL-L2350DW
De Brother DCP-J4120DW is een compacte zwart-wit laserprinter waarmee je automatisch dubbelzijdig kunt afdrukken. Je print draadloos via Wi-Fi, Apple AirPrint en Google Cloud.

3

Brother HL-1110

Brother HL-1110
De Brother HL-1110 is een scherp geprijsde zwart-wit laserprinter. De compacte printer heeft een snelheid van 20 pagina’s per minuut waardoor deze ook geschikt is voor op kantoor.

4

Brother DCP-1610W

Brother DCP-1610W
De Brother DCP-J4120DW is een all in one zwart-wit laserprinter, geschikt voor thuis of op een klein kantoor. Je kunt draadloos printopdrachten versturen via Wi-Fi.

Brother printer keuzehulp

Wil je graag weten welk soort en model printer het beste past bij jouw wensen en persoonlijke voorkeuren? Je ontdekt het snel en eenvoudig met onze printer keuzehulp. Aan de hand van een aantal vragen kunnen we een overzicht tonen van de beste printers voor jou. De keuzehulp is ook te gebruiken wanneer je op zoek bent naar een kantoorprinter.

Ons assortiment Brother printers