Laserprinter

Alles over de nieuwste laserprinters

Overweeg je om een nieuwe printer te kopen? Wellicht is een laser printer voor jou de beste keuze. Wanneer je van plan bent om veel gebruik te maken van de nieuwe printer kun je het beste kiezen voor een laserprinter. In aanschaf zijn deze iets duurder, maar de printkosten per pagina liggen een stuk lager omdat toners in verhouding goedkoper zijn dan inktcartridges. Dit maakt een laserprinter onder andere zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Maar, ook voor thuis kan een laserprinter een uitstekende keuze zijn. Er is een ruim assortiment beschikbaar, met laserprinters voor elk budget. Gebruik onze keuzehulp om te ontdekken welke printer voldoet aan jouw wensen!

Laserprinter kopen? Wat de beste laserprinter voor jou is hangt af van je wensen, behoeften en budget. Ga je enkel in zwart-wit printen of ook in kleur en wil je een all-in-one printer of is het voldoende als je alleen kunt afdrukken? Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog niet precies weet naar wat voor een printer je op zoek bent. Het aanbod aan laserprinters is groot en wij begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken. We maken het graag wat makkelijker en hebben de nodige informatie over laserprinters voor je verzameld. Ook hebben we een handige keuzehulp ontwikkeld waarmee je snel en eenvoudig ontdekt wat de beste laserprinter voor jou is.

De beste laserprinters

Het aanbod aan laserprinters is enorm, dit maakt het kiezen erg lastig. We willen dit graag makkelijker voor je maken en hebben onderzocht welke laserprinters over de belangrijkste functionaliteiten beschikken, goede resultaten leveren en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Op basis hiervan hebben we de top 4 beste laserprinters samengesteld.

1

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw
Met de HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw print je via Wi-Fi, Apple AirPrint, NFC, Google Cloud en e-mail. De kleurenprinter heeft touchscreen, ADF en een netwerkaansluiting. Je kunt dubbelzijdig printen, scannen en kopiëren.

2

Samsung Xpress SL-M2026W

Samsung Xpress SL-M2026W
Met de Samsung Xpress SL-M2026W print je draadloos vanaf je pc of smartphone via Wi-Fi, NFC en Apple AirPrint. De compacte, snelle zwart-wit laserprinter is scherp geprijsd, heeft een hoge printresolutie en maakt weinig geluid.

3

HP LaserJet Pro Color MFP M281fdw

HP LaserJet Pro Color MFP M281fdw
Met de HP LaserJet Pro Color MFP M281fdw print je draadloos via Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud en e-mail. De all-in-one kleurenprinter beschikt over touchscreen, ADF, een netwerkaansluiting en de mogelijkheid om dubbelzijdig te printen.

4

Samsung Xpress M2070FW

Samsung Xpress M2070FW
Met de Samsung Xpress M2070FW print je draadloos via Wi-Fi, Apple AirPrint, NFC en Google Cloud. De all-in-one zwart-wit printer is scherp geprijsd, beschikt over een netwerkaansluiting en maakt weinig geluid.

Laserprinter keuzehulp

Wil je een nieuwe laserprinter kopen, maar weet je nog niet welke? Kies niet zomaar een model, maar ga voor een laser printer die voldoet aan jouw wensen. Met onze keuzehulp ontdek je aan de hand van een aantal vragen eenvoudig wat de beste laserprinter voor jou is.

Voordat je een laserprinter koopt

Geen berichten gevonden.

Ons assortiment laserprinters

Laserprinter kopen

Ben je van plan om een laserprinter te kopen? Goede keuze! Maar, houd er wel rekening mee dat er veel verschillende laserprinters te koop zijn. Voordat je een weloverwogen keuze kunt maken is het belangrijk dat je een aantal dingen voor jezelf duidelijk hebt. Waar ga je de printer voor gebruiken, welke functies vind je belangrijk en wat is je budget? Vervolgens kun je met onze informatie en keuzehulp bepalen wat de beste laserprinter voor jou is.

Laserprinter keuzehulp

Wanneer je in grote lijnen weet over welke functionaliteiten jouw ideale laser printer beschikt dan kun je aan de slag met onze keuzehulp. We stellen een aantal vragen over je wensen en behoeften en vergelijken verschillende modellen. Op deze manier kunnen we snel en eenvoudig inzicht geven in de laserprinters die het beste bij jouw voorkeur passen. Zelf onderzoek doen en printers vergelijken is niet langer noodzakelijk!

De beste laserprinter van dit jaar

Weet je niet precies wat voor een laserprinter je zoekt of heb je geen specifieke voorkeur? Neem eens een kijkje tussen de top 4 beste laserprinters van dit jaar. Bij het samenstellen van de top 4 hebben we de laserprinters onder andere beoordeeld op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Verder hebben we gekeken welke printers beschikken over de belangrijkste functionaliteiten en welke laserprinters het beste resultaat leveren.